K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Ventilatiesystemen voor in uw woning of bedrijfspand

Ventilatiesysteem

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem voor in een ruimte in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij K2 Warmtepompen aan het juiste adres. Met ruim 40 jaar ervaring, kennis en kunde adviseren wij u graag over het beste binnenklimaat. Ventilatiesystemen zijn er in vele verschillende soorten, zo kunt u denken aan mechanische ventilatie of Warmte Terug Winning met WTW-units. Wij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke wensen en op basis daarvan selecteren wij een merk en het juiste type.

WTW units

Het kiezen van een juist ventilatiesysteem voor uw woning of bedrijfspand kan een lastige keuze zijn. Wanneer u gegarandeerd een optimaal werkende luchtverversing in een ruimte wilt, kunt u het beste kiezen voor een WTW unit. Door middel van een WTW ventilatie wordt er voorkomen dat warmte niet verloren gaat. Tevens weet een WTW de luchtkwaliteit te behouden waardoor dit positief werkt voor de gezondheid!

Ventilatiesystemen kunnen in verschillende ruimtes in uw woning geïnstalleerd worden, van de badkamer tot de woonkamer. In elke ruimte zorgt het niet alleen voor energiebesparing maar voorkomt u ook vochtproblemen en schimmels.

Wij geven u advies op maat

K2 Warmtepompen is gespecialiseerd in warmtepompen, airconditioning en ventilatie. Zo zorgen wij dat u altijd geniet van een optimaal binnenklimaat. Bij ons bent u verzekerd van eerlijk en duurzaam advies, dit zijn ook onze kernwaarden. Samen gaan wij altijd op zoek naar de beste oplossingen in uw situatie. De specialisten van K2 Warmtepompen hebben de benodigde trainingen voor systemen die wij verkopen gevolgd. Hierdoor hebben wij altijd de juiste kennis in huis die u als klant van ons mag verwachten!

Interesse in het kopen van een ventilatiesysteem? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een ventilatiesysteem voor in uw woning of bedrijfspand? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Ook voor vragen kunt u gemakkelijk bij ons terecht door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

Contactformulier

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact