K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Wilt u van het gas af en verduurzamen?

Wilt u in huis of kantoor van het gas af? Is het volgens u nu de tijd om te verduurzamen? In Nederland is momenteel een structurele verandering gaande op het gebied van verduurzaming. De beslissing om van het gas af te stappen en over te gaan op alternatieven is hier een belangrijk onderdeel van.

Wilt u graag meedoen aan het gasloze tijdperk? Bekijk dan eerst wat u zelf kunt verduurzamen in uw huis of kantoor. Hiervoor dient u allereerst een aantal stappen te doorlopen. Controleer in eerste instantie eens de isolatie. Als de isolering in orde is heeft u minder energie nodig om uw huis te verwarmen. Kies voor een duurzame verwarming en zorg dat deze goed ingesteld staat. Verbeter uw ventilatie en kook elektrisch. Bent u benieuwd of van het gas af gaan kosten met zich meebrengt? Wilt u van het gas af in uw bestaande woning? Wellicht is het dan interessant om een specialistisch bedrijf in te schakelen.

Van het gas af kosten

Heeft u de kosten om van het gas af te gaan weleens vergeleken met alternatieven? Wist u bijvoorbeeld dat u een lucht/water warmtepomp kunt gebruiken als vervanger van een cv-ketel? Bent u bekend met een lucht/lucht warmtepomp? Dit is een pomp die wordt gebruikt als airconditioning voor luchtzijdig verwarmen en koelen.

Er bestaan ook duurzame vloerverwarmingen en radiatoren. U kunt voor vloerverwarming kiezen dat bestaat uit een slang waar warm water doorheen stroomt. Daarnaast kunt u bij warm weer passief koelen, zodat u een win-win situatie creëert. Zonnepanelen zijn eveneens duurzaam en zorgen voor het opwekken van stroom. Een WTW-ventilatiesysteem zorgt voor warmteterugwinning.

Van het gas af bestaande woning

Bent u zich voldoende bewust van het feit dat verduurzamen een goede keuze is? Wilt u graag van het gas af in uw bestaande woning?  Wij verkopen alternatieven voor iedereen die van het gas af wilt. Bij ons kunt u niet alleen de benodigde producten kopen. Wij verzorgen ook nog eens de volledige montage. Onze specialisten starten altijd met een gesprek om kennis met elkaar te maken. Persoonlijk contact en aandacht staan bij ‘K2’ hoog in het vaandel. U wordt bijgestaan vanaf de aanvraag tot en met de realisatie van het project. Al ruim 20 jaar bedienen wij de markt met onze persoonlijke service en hoogwaardige producten.

 

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact