K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Wanneer u op zoek bent naar een waterpomp bent u bij ons aan het juiste adres. Een waterpomp is het duurzame alternatief voor de ouderwetse cv-ketel. Hier komt nog bij dat gas alsmaar duurder wordt en een waterpomp dus ook een positief effect op uw portemonnee kan hebben. Een waterpomp haalt zijn energie uit de lucht en behaalt zo een heel hoog rendement waardoor u flink kunt gaan besparen op uw energierekening. Daarnaast stoot u aanzienlijk  minder CO₂ uit en kunt u de elektriciteit zelf opwekken met zonnepanelen voor nog meer besparing. Wij vertellen u graag meer over onze waterpompen en de mogelijkheden hiervan.

De mogelijkheden van een waterpomp

Zoals gezegd is een waterpomp de duurzame vervanger van uw cv-ketel. Naast het feit dat u duurzaam bezig bent, komt dit op termijn ook uw eigen portemonnee ten goede. Een waterpomp zorgt er namelijk voor dat u energie bespaart. We hebben verschillende typen waterpompen van meerdere merken. We kijken dan ook altijd welk type het beste bij uw huis of eventueel bedrijfspand past om service op maat te kunnen leveren.

Wat kost een waterpomp?

De prijzen voor een waterpomp variëren en is sterk afhankelijk van de situatie. Daarbij er is veel informatie nodig om tot een goed advies te komen. Dit kost tijd maar dat steken wij graag in onze klanten. Veel mensen gaan in de fout door zich te laten leiden door een prijs en daarbij de kennis, kunde en expertise die erbij nodig zijn onderschatten. Wij zullen altijd tot een realistische prijs komen nadat we de huidige situatie en mogelijkheden goed onder de loep hebben genomen. Op deze manier weten beide partijen waar ze aan toe zijn en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer weten over onze waterpompen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact