K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Met ruim 30 jaar ervaring, kennis en kunde in warmtepompen, airconditioning, ventilatie, aftersales, ondernemerschap en de algehele klimaatmarkt. Dat is iets waar we wat mee moeten doen, toch? En zo kwam René Kouveld tot de conclusie om K2 Warmtepompen B.V. op te richten naast zijn bestaande onderneming Kouveld klimaatbeheersing B.V.

Waarom K2 Warmtepompen?

Door de opkomst van de warmtepomp als vervanger van de CV ketel werd de vraag hiernaar enorm. Daarin is de kennis, kunde en ervaring heel erg belangrijk maar dat zien wij van K2 Warmtepompen B.V. als een basis. Onze mening is als u de klant echt wilt voorzien van een goed, duidelijk en passend advies, u naast de termen kennis, kunde en ervaring ook echt 100% dedicated moet zijn op de warmtepomp. Maar ook volle focus op de bijbehorende producten of installaties, de klant en de bijbehorende studie.

Dan moet u dat ook willen uitstralen en vooral de drempel laag houden voor onze klanten en geïnteresseerden, zo werd ook duidelijk dat in onze uitstraling een bedrijfsnaam moest zitten die herkenbaar is voor iedereen. Zonder dat ze zich af hoeven te vragen wat wij kunnen betekenen voor hun. Onze focus ligt op de warmtepomp en met de kleurstellingen was de combinatie ook helder: rood, de kleur van verwarmen en groen, de kleur van het verduurzamen.

K2 Warmtepompen B.V., duurzaam verwarmen en koelen.

WTW Ventilatiesystemen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een eerlijk en duurzaam advies, dat is een uitgangspunt waar K2 Warmtepompen B.V. voor gaat en voor staat!

Door onze ruime ervaring in de klimaatmarkt zijn wij in staat om voor elke situatie het juiste systeem te berekenen, met daarbij eventueel de juiste afgiftesystemen. Hierbij is een airconditioninginstallatie, een zonnepaneleninstallatie en een WTW ventilatiesysteem een belangrijke aanvulling die daarmee de wensen van de klant volledig in kunnen vullen. Wij kunnen de klant volledig ontzorgen hierin en alle benodigde duurzame oplossingen adviseren en laten monteren.

Wij volgen altijd de benodigde trainingen voor de systemen die wij verkopen, dit doen wij samen met de monteurs en projectleiders. Zo hebben wij binnen de organisatie altijd de kennis in huis die een klant van ons mag verwachten en wij als organisatie willen bieden aan onze klanten.

Wij zijn een advies- en installatiebedrijf die u vanaf de eerste stap kan begeleiden in het verduurzamen van uw woning of gebouw, dus wacht niet langer en neem contact op met ons als u meer wilt weten over de te volgen stappen naar het verduurzamen.

Als u besluit om nog even verder te kijken op onze website, dan wensen wij u veel leesplezier en hopen wij dat u de juiste informatie zal vinden die u zoekt!

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact