K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Ventilatie door middel van een WTW-unit

Wilt u een gezond en fris binnenklimaat creëren in uw woonhuis of bedrijfspand? Dan biedt een WTW-unit van K2 Warmtepompen B.V. uitkomst voor u! Een WTW-unit is een energiezuinig ventilatiesysteem waarmee vervuilde lucht wordt afgevoerd en frisse binnenlucht wordt aangevoerd. K2 Warmtepompen B.V. is gespecialiseerd in warmtepompen en ventilatiesystemen. Wij adviseren, berekenen en installeren het systeem. Daarnaast begeleiden we u tijdens het gehele project en kunt u zelfs na de installatie van uw WTW ventilatie nog bij ons terecht! K2 Warmtepompen B.V. is de zusteronderneming van Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat.

Wat is een WTW-unit?

Er zijn verschillende systemen waarmee u uw woonhuis of bedrijfspand kunt ventileren. Wanneer u gegarandeerd een optimaal werkende luchtverversing in een ruimte wilt, kunt u het beste kiezen voor Mechanische balansventilatie door middel van een WTW-unit. WTW staat voor WarmteTerugWinning. Dit betekent dat door middel van WTW Ventilatie de warmte niet verloren gaat, maar behouden wordt door gebruik te maken van deze warmteterugwinning. Een ander voordeel van een WTW is dat deze de luchtkwaliteit weet te behouden en daardoor voordelig is voor de gezondheid. Wist u dat men gemiddeld 90% binnen doorbrengt? Het is dan ook belangrijk dat uw gebouw een gezond binnenklimaat heeft. Vervuilde lucht kan namelijk zorgen voor gezondheidsproblemen, maar dit is natuurlijk verleden tijd met een WTW-unit van K2 Warmtepompen B.V.!

Advies op maat

Het aanschaffen van een WTW-unit is niet vanzelfsprekend. Er zijn namelijk een aantal punten van belang om de juiste oplossing te selecteren. Denk hierbij aan de grootte van het gebouw, de installatie mogelijkheden en de wensen tot energiebesparing. K2 Warmtepompen B.V. staat voor u klaar om dit te bespreken! Aan de hand van uw wensen adviseren wij u over de mogelijkheden die u heeft met betrekking tot een WTW-unit.

Interesse in een ventilatiesysteem van K2 Warmtepompen B.V.? Neem contact op!

Wilt u er ook voor zorgen dat uw woonhuis of bedrijfspand een gezond binnenklimaat heeft door middel van een ventilatiesysteem van K2 Warmtepompen B.V.? Of heeft u vragen met betrekking tot onze producten en/of diensten? Neem dan contact met ons op! U kunt uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij streven graag samen met u naar een gezonde binnenomgeving!

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact