K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Bij K2 warmtepompen zijn we gespecialiseerd in WTW systemen. Echter krijgen we vaak de vraag: “Wat is een WTW unit eigenlijk?”. WTW staat voor warmte terug winning. Dit betekent dat door middel van WTW ventilatie de warmte niet verloren gaat, maar behouden wordt door gebruik te maken van deze warmteterugwinning. Een ander voordeel van een WTW is dat deze de luchtkwaliteit weet te behouden en daardoor voordelig is voor de gezondheid.

We hebben het bij WTW units dus over ventilatiesystemen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een WTW unit in uw huis of bedrijfspand.

Installatie van een WTW unit

WTW Ventilatiesystemen

Bij het aanschaffen van een WTW gaat u niet over een nacht ijs. Er zijn namelijk een aantal punten van belang om de juiste oplossing te kiezen. Denk hierbij aan de grootte van het pand, de installatie mogelijkheden en de wensen tot energiebesparing. Wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek adviseren wij u graag over de beste oplossing.

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de installatie van WTW units. Zij weten daarom precies wat de meest effici├źnte en veilige manier hiervoor is. Op deze manier ondervindt u zo min mogelijk overlast en kan de installatie snel en soepel verlopen.

Kosten van een WTW unit

De kosten van een WTW unit hangt af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld de wensen op gebied van energiebesparing, tijd om te installeren, en de plek waar de unit geplaatst moeten worden. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en komen vervolgens met een realistische prijsopgave. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over zonnepanelen of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact