K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Vloerverwarming is een zeer comfortabele manier van het verwarmen van een ruimte. De vloerverwarming bestaat uit slangen waar warm water doorheen stroomt. Het warme water verwarmt de vloer en de vloer verwarmt op haar beurt de ruimte. De temperatuur van het water is relatief laag en daarom is vloerverwarming uitermate goed geschikt in combinatie met een warmtepomp, omdat een warmtepompsysteem het beste rendeert op een laag temperatuurtraject.

Daarnaast kunt u zomers ook nog eens (passief) koelen en heeft u met vloerverwarming dus een win-win situatie.

LT Radiatoren

Naast de vloerverwarming is er nog een laag temperatuur afgiftesysteem: de LT radiatoren. Deze laag temperatuur radiatoren zijn voorzien van een energiezuinige fan die ervoor zorgt dat de warme lucht door de ruimte geblazen wordt. Hiermee kunt u op een hele energiezuinige manier de ruimte gewoon opwarmen als er geen mogelijk voor vloerverwarming is, maar wel met een veel lagere temperatuur dan bij een gasgestookte installatie. Ook de LT radiatoren hebben de goede eigenschap dat ze ideaal inzetbaar zijn voor passieve koeling en dus icm de lucht/water warmtepomp een win-win situatie hebben.

Interesse? Neem contact op!

Laat u voor het ontwerp, het advies en de montage van het juiste afgiftesysteem volledig adviseren door K2 Warmtepompen B.V. en vul hier het contactformulier in, wij nemen spoedig contact met u op voor een advies op maat. Of neem direct telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085 – 077 0050, wij staan u graag persoonlijk te woord.

Vloerverwarming en LT radiatoren

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact