K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Lucht-water warmtepomp kopen?

Een lucht-water warmtepomp kopen? K2 Warmtepompen B.V. is gespecialiseerd in alles wat met warmtepompen te maken heeft. Wij adviseren, berekenen en installeren het systeem. Een lucht-water warmtepomp is duurzaam, de CO2-uitstoot van uw woning wordt namelijk verlaagt met wel 30-45 procent. U kunt ervan uitgaan dat u elk jaar zo een €200 bespaart aan energieverbruik. Daarnaast is het mogelijk om een subsidie van minimaal €1100 te krijgen wanneer u ervoor kiest om een lucht-water warmtepomp te kopen. Voor meer informatie neem direct contact op met K2 Warmtepompen B.V.

Wat is een lucht-water warmtepomp?

Lucht-water warmtepomp

Een warmtepomp is het perfecte alternatief voor CV installaties of andere verwarmingsmethoden. Kort gezegd is een lucht-water warmtepomp een systeem waarbij de pomp een woning of bedrijfspand voorziet van warmte en warm of koud water. U bent op een energiezuinige manier bezig wanneer u besluit om een warmtepomp aan te schaffen in uw woning of bedrijfspand. De reden hiervoor is dat het overgrote deel van de energie die de pomp nodig heeft uit de buitenlucht wordt gehaald. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van elektriciteit wanneer een ruimte op een wat hogere temperatuur moet worden gebracht.

Voordelen van de warmtepomp

Naast de energiezuinigheid van een lucht-water warmtepomp, heeft deze nog een aantal andere belangrijke voordelen:

  • Milieuvriendelijk alternatief voor de CV-ketel;
  • Verlaging van gasgebruik en CO2 uitstoot;
  • Aan te sluiten op verschillende afgiftesystemen, zoals radiatoren en vloerverwarmingen;
  • Gemakkelijk en relatief goedkoop te installeren;
  • U kunt subsidies en financieringsmogelijkheden aanvragen;
  • Lucht-water warmtepompen kunnen zowel koelen als verwarmen;
  • U hoeft geen nieuwe leidingen aan te leggen, uw bestaande netwerk kan worden gebruikt.
Lucht water warmtepomp kopen

Warmtepomp subsidies

U kunt als particulier of zakelijk gebruiker een subsidie voor de warmtepomp installatie aanvragen. De overheid stimuleert namelijk de aanschaf van warmtepompen. U kunt € 1.100 subsidie of meer terug krijgen afhankelijk van het vermogen van de lucht-water warmtepomp.

Er zijn een aantal voorwaarden die verbonden zijn aan particulier en zakelijk gebruik van een warmtepomp, wanneer u hier aan voldoet komt u in aanmerking voor deze subsidie.

Meer informatie over lucht-water warmtepompen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een lucht-water warmtepomp voor uw woning of bedrijfspand? Of wilt u inzicht in de kosten van de pompen? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier, en wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een antwoord.

 

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact