K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Hybride warmtepomp kopen?

Wilt u een hybride warmtepomp kopen? Met samen ruim 40 jaar ervaring, kennis en kunde bent u bij K2 Warmtepompen B.V. aan het juiste adres! Hybride warmtepompen gebruiken de intelligente techniek van de lucht/water warmtepomp en het optimale comfort van de CV ketel. Hierdoor is een hybride warmtepomp een duurzame manier om uw woning te koelen en verwarmen. De CO2-uitstoot wordt namelijk verlaagd met wel 20 procent waardoor u elk jaar tot €250 aan energiekosten zult besparen. Bovendien kunt u zelfs in aanmerking komen voor een subsidie wanneer u ervoor kiest een hybride warmtepomp te kopen! Deze kan oplopen tot wel €1800. Heeft u interesse in een hybride warmtepomp? Neem contact met ons op!

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp werkt op stroom. De warmtepomp wordt gekoppeld aan uw CV ketel en haalt vervolgens warmte uit de lucht door middel van een buitenunit. De CV ketel zal na de installatie van de warmtepomp meestal gebruikt worden om u van warm water te voorzien in de keuken of badkamer. Daarnaast kan de CV ketel bijspringen wanneer er sprake is van zeer koude temperaturen waarbij de warmtepomp niet genoeg warmte uit de lucht kan halen.

Voornamelijk in de renovatie, de oudere (slecht/matig geïsoleerde) woningen/gebouwen en voor de mensen die met een lagere investering wel een eerste stap naar verduurzamen willen zetten is dit een hele slimme oplossing.

Voordelen van een hybride warmtepomp

Naast dat u flink bespaart op uw energiekosten, geniet u van de volgende voordelen met een hybride warmtepomp:

  • Minder gas- en stroomverbruik
  • Goede tussenstap voor wonen zonder gas
  • Verlaagde CO2 uitstoot
  • Geschikt voor oudere huizen

Lees hier meer over de kosten van een hybride warmtepomp en de mogelijkheden voor een subsidie!

Direct weten of een hybride warmtepomp past in uw huidige of nieuwe woonsituatie? Klik op onderstaande button.

Lucht water warmtepomp kopen

Diverse merken hybride warmtepompen

Daikin heeft een hele sterke en betaalbare combinatie met een Intergas ketel die wij bij voorkeur inzetten als de ketel ook vervangen dient te worden.

Klikt u HIER om meer te lezen over de Daikin Intergas hybride oplossing, uniek in de markt!

Wij zijn merk onafhankelijk, maar onze voorkeuren gaan bij de warmtepompen uit naar de volgende merken:

Hitachi Yutaki

Mitsubshi electric Zubadan / Ecodan

Panasonic Aquarea

Daikin Alltherma

Daikin Intergas Hybdide

LG Therma V

Remko Smart

Remeha Elga ACE 

 

Voor deze merken hybride warmtepompen volgen onze monteurs, verkopers en projectleiders de producttrainingen bij de betreffende leveranciers. Zo zijn wij volledig op de hoogte zijn van alle benodigde kennis en productdata.

Interesse? Neem contact op!

Laat u voor het ontwerp, het advies en de montage van het juiste warmtepompsysteem volledig adviseren door K2 Warmtepompen B.V. en vul hier het contactformulier in, wij nemen spoedig contact met u op voor een advies op maat. Of neem direct telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085 – 077 0050, wij staan u graag persoonlijk te woord.

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact