K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Lucht water warmtepompen zijn hét duurzame alternatief voor de gasgestookte CV-ketel, zeker nu het gas steeds duurder wordt en het verduurzamen ingezet is met hulp van de overheid.

Wat is een lucht water warmtepomp?

Een lucht/water warmtepomp haalt zijn energie uit de lucht en behaalt zo een heel hoog rendement waardoor u flink kunt gaan besparen op uw energierekening. Daarnaast stoot u aanzienlijk  minder CO₂ uit en kunt u de elektriciteit zelf opwekken met zonnepanelen voor nog meer besparing. 
De prijzen voor een lucht water warmtepomp variëren en is sterk afhankelijk van de situatie. Daarbij er is veel formatie voor nodig om tot een goed advies te komen, dit kost tijd maar dat steken wij graag in onze klant en zie dat niet als weerstand om met ons in contact te komen. Veel mensen gaan in de fout door zich te laten leiden door een prijs en daarbij de kennis, kunde en expertise die erbij nodig zijn onderschatten. Wij fungeren graag als een partner die u volledig wil en kan ontzorgen in het gehele traject, hierdoor hebben wij ook alleen maar tevreden klanten en installaties waar wij en onze mensen allemaal trots op zijn.

Wilt u een persoonlijke afspraak? Klik dan HIER voor het maken van een afspraak.

Verschillende systemen

Deze systemen zijn leverbaar in een split opstelling, waarbij een los binnendeel en een los buitendeel gekoppeld worden voor de verwarming en/of koeling. Dit systeem kan met behulp van een driewegklep en een sanitairboiler uitgebreid worden tot een systeem waar ook warm water geproduceerd kan worden.

Een lucht/water warmtepomp is ook verkrijgbaar in een all-in-one systeem. Hierbij is het gehele binnendeel voorzien van een sanitairboiler en de techniek voor de productie van warm water voor de verwarming.

Met beide vorm van systemen kunt u volledig van het gas af en in combinatie met zonnepanelen “0 op de meter draaien”. (energieverbruik is dan 0,0 kWh)

Merken lucht water warmtepompen

Wij zijn merk onafhankelijk, maar onze voorkeuren gaan bij de warmtepompen uit naar de volgende merken:

Hitachi Yutaki

Mitsubshi electric Zubadan / Ecodan

Panasonic Aquarea

Daikin Altherma

Daikin Intergas Hybride

LG Therma V

Voor deze merken volgen onze monteurs, verkopers en projectleiders de producttrainingen bij de betreffende leveranciers, waardoor wij volledig op de hoogte zijn van alle benodigde kennis en productdata. Doordat wij met deze A-merken werken bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product en komt u in aanmerking voor de subsidieregeling ISDE. Let op: deze is afgeschaft voor nieuwbouwwoningen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze subsidieregeling? Laat u dan geheel vrijblijvend adviseren door één van onze adviseurs door te bellen met 085-0770050, of klik hier en vul het contactformulier in.

Lucht water warmtepompen - K2 Warmtepompen

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact