K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

K2 Warmtepompen B.V. kan u volledig adviseren en ontzorgen met de volgende producten.

Lucht/Water Warmtepompen

De warmtepomp is hét duurzame alternatief voor de gasgestookte CV-ketel, zeker nu het gas steeds duurder wordt en het verduurzamen ingezet is met hulp van de overheid.

Een lucht/water warmtepomp haalt zijn energie uit de lucht en behaald zo een heel hoog rendement waardoor u flink kunt gaan besparen op uw energierekening. Daarnaast stoot u aanzienlijk  minder CO₂ uit en kunt u de elektriciteit zelf opwekken met zonnepanelen voor nog meer besparing.

Hybride warmtepompen

De hybride warmtepomp gebruikt de intelligente techniek van de lucht/water warmtepomp en het optimale comfort van de CV ketel. Bij een hybride opstelling behoudt u dus een gasinstallatie en zullen we deze combineren met een lucht/water warmtepomp. Voornamelijk in de renovatie, de oudere (slecht/matig geïsoleerde) woningen/gebouwen en voor de mensen die met een lagere investering wel een eerste stap naar verduurzamen willen zetten is dit een hele slimme oplossing.

Airconditioning

Een airconditioningsysteem, ook wel een airco genoemd, bestaat in ieder geval uit een binnendeel en een buitendeel. Wanneer er meerdere binnendelen toegepast dienen te worden dan kunnen we dit combineren op één buitendeel, een multi splitsysteem.

Een airco houdt de temperatuur constant op peil hetgeen door de mens als prettig wordt ervaren. De airco kan zowel koelen als verwarmen, maar ook de luchtvochtigheid in de ruimte op peil houden.

WTW / Ventilatiesystemen

Er zijn verschillende systemen waarmee ventilatie kan worden gerealiseerd; Mechanische ventilatie of Warmte Terug Winning met WTW-units. Voor de grotere gebouwen spreken we al snel over een Luchtbehandelingskast, voor alle mogelijke situaties kunnen wij van K2 Warmtepompen B.V. u adviseren en indien gewenst totaal ontzorgen.

Vloerverwarming, LT radiatoren 

Vloerverwarming is een zeer comfortabele manier van het verwarmen van een ruimte. De vloerverwarming bestaat uit slangen waar warm water doorheen stroomt. Het warme water verwarmt de vloer en de vloer verwarmt op haar beurt de ruimte. De temperatuur van het water is relatief laag en daarom is vloerverwarming uitermate goed geschikt in combinatie met een warmtepomp, omdat een warmtepompsysteem het beste rendeert op een laag temperatuurtraject.

Daarnaast kunt u zomers ook nog eens (passief) koelen en heeft u met vloerverwarming dus een win-win situatie.

LT Radiatoren

Naast de vloerverwarming is er nog een laag temperatuur afgiftesysteem: de LT radiatoren. Deze laag temperatuur radiatoren zijn voorzien van een energiezuinige fan die ervoor zorgt dat de warme lucht door de ruimte geblazen wordt. Hiermee kunt u op een hele energiezuinige manier de ruimte gewoon opwarmen als er geen mogelijk voor vloerverwarming is, maar wel met een veel lagere temperatuur dan bij een gasgestookte installatie. Ook de LT radiatoren hebben de goede eigenschap dat ze ideaal inzetbaar zijn voor passieve koeling en dus icm de lucht/water warmtepomp een win-win situatie hebben.

 

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u zelf groene stroom op: goed voor het milieu en uw energierekening. Hoe werken zonnepanelen, hoeveel heb ik er in mijn situatie nodig, wat kosten ze en waar let u op als u zonnepanelen wilt kopen? Allemaal vragen die bij u opkomen en die wij voor u kunnen beantwoorden.

Service en onderhoud

Een goede service begint bij een goede bereikbaarheid!

Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en staan wij altijd klaar om de service en onderhoud te bieden die u wenst. Om uw installatie in een optimale conditie te houden is jaarlijks onderhoud cruciaal. Iedere installatie waar wij aan werken wordt opgenomen in ons onderhoudssysteem. Op deze manier wordt er een goede historie opgebouwd van de installatie(s). Tevens wordt hiermee het periodieke onderhoud gepland, zodat alle bij ons opgenomen installaties volgens afgesproken noodzakelijke frequentie worden gecontroleerd en onderhouden.

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact