K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Downloads

Algemene leveringsvoorwaarden

Mitsubishi Electric Airconditioning & Warmtepompen

De warmtepomp en/of airconditioning van Mitsubishi Electric laat niemand in de kou staan. Een comfortabele leefomgeving is het goedrecht van iedereen en daarom biedt Mitsubishi Electric ieder denkbaar model voor iedere mogelijke branche. Het productaanbod is er specifiek op ingericht om passende oplossingen te bieden in onder meer de zorg, retail, hotel, woonhuizen en kantoorruimten. En dat alles met hoogstaande kwaliteit en energielabel A.
Ontdek wat Mitsubishi u te bieden heeft door middel van deze brochures.

Lucht / Water warmtepompen algemeen

Lucht / Water warmtepompen uitgebreid

Airconditioning

Daikin Airconditioning & warmtepompen

De producten van Daikin kenmerken zich door modulaire en veelzijdige producten. Het assortiment van Daikin voorziet u in airconditioning en warmtepompen die specifiek gericht is op uw wensen. Daikin airconditioningsystemen zijn lucht/lucht warmtepompen, die uw woning niet alleen koelen maar ook verwarmen. Door vooral gebruik te maken van de hernieuwbare energiebron lucht zorgen zij voor een lagere CO2 -uitstoot en een optimaal comfort, het hele jaar door.

Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperaturen, de ontwikkelaars van www.hetnieuweverwarmen.nl Vervang uw CV ketel op gas voor een energiezuinige oplossing voor verwarmen, warm tapwater en koelen, met optionele zonnesysteemondersteuning. Een ding wat ieder product in overeenkomst heeft is minimale milieu-impact en maximale energie-efficiëntie, waarmee u uw huis of bedrijfspand optimaal verduurzaamt. Ontdek het productaanbod en specificaties in de bijbehorende brochures:

Lucht / Water warmtepompen

Hybride warmtepompen

Hybride warmtepomp met split airconditioning

Airconditioning

Panasonic Airconditioning & Aquarea warmtepompen

Panasonic heeft het innovatieve en energiezuinige warmtepompsysteem Aquarea ontworpen om u te helpen genieten van de ideale temperatuur en warmtapwater in uw woning of op kantoor. Een Aquarea lucht-water warmtepomp haalt de energie (warmte) uit de buitenlucht welke wordt overgedragen middels een warmtewisselaar aan het koelmedium. De hoogwaardig verkregen energie wordt vervolgens overgedragen aan het water om zo uw woning, kantoor of warme tapwater op te warmen. Aquarea is veel schoner, veiliger, goedkoper en milieuvriendelijker dan alternatieven die werken met gas, olie en andere elektrische systemen. De buitenunit, die kan worden gevoed door het elektriciteitsnet of met SmardGrid door zonnepanelen, verwarmt het water voor gebruik van de vloerverwarming of convectoren.

Het grootste voordeel is natuurlijk dat de voeding van de warmtepompinstallatie opgewekt kan worden met zonnepanelen.

Indien u één of meerdere ruimtes wilt voorzien van airconditioning, dan biedt Panasonic een uitgebreide reeks mogelijkheden waarbij tot vijf binnenunits op één buitenunit kunnen worden aangesloten. Met een single of multi split inverter+ systeem reduceert u uw energieverbruik en vergroot u daarmee uw besparing tot 34%! Daarnaast bespaart u ruimte met de buitenunit, die hierdoor eenvoudiger in krappe ruimtes kan worden geïnstalleerd. Panasonic airconditioning; ideaal voor het koelen en verwarmen van één meerdere ruimtes en maar één buitendeel.

Lucht / Water warmtepompen all-in-one

Lucht / Water warmtepompen bi-bloc

Airconditioning Etherea

Airconditioning multisplit

Airconditioning TZ

Hitachi Yutaki warmtepompen

Hitachi heeft het innovatieve en energiezuinige warmtepompsysteem Yutaki S ontworpen om u te helpen genieten van de ideale temperatuur en warmtapwater in uw woning, werkplaats of op kantoor.

Een Yutaki lucht-water warmtepomp haalt de energie (warmte) uit de buitenlucht welke wordt overgedragen middels een warmtewisselaar aan het koelmedium. De hoogwaardig verkregen energie wordt vervolgens overgedragen aan het water om zo uw woning, werkplaats, kantoor of warme tapwater op te warmen.

De Yutaki S is veel schoner, veiliger, goedkoper en milieuvriendelijker dan alternatieven die werken met gas, olie en andere elektrische systemen. De buitenunit, die kan worden gevoed door het elektriciteitsnet of met SmardGrid door zonnepanelen, verwarmt het water voor gebruik van de vloerverwarming of convectoren.

De Hitachi Yutaki S lucht/water warmtepomp kan worden toegepast zowel in bestaande bouw als nieuwbouw. Met de Yutaki warmtepomp heeft u een betrouwbaar, duurzaam en veelzijdig klimaatsysteem.

Lucht / Water warmtepompen

LG Airconditioning & warmtepompen

De LG Therma V lucht water warmtepomp verwarmt niet alleen een woning, maar ook het (sanitair) water. Het is eigenlijk een energiezuinige cv-ketel. CO2 neutraal en zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De warmtepomp is een zeer geschikte energiezuinige oplossing voor de verwarming en warmwatervoorziening van woningen. Er wordt gebruik gemaakt van energie uit de buitenlucht, waardoor dit een krachtige manier van verwarmen is. De warmtepomp kan namelijk tot maar liefst vier keer efficiënter zijn. Het resultaat hiervan is een lagere energierekening. Bovendien zult u een hoog comfort en prettig bedieningsgemak ervaren.

Voor een hoogwaardige warmwater voorziening bent u bij LG aan het juiste adres. De warmtepomp is interessant voor nieuwbouwwoningen en renovaties: het levert voor alle twee een hoge energiebesparing op.

Deze airconditioners van LG zijn perfect te plaatsen in alle voorkomende ruimtes. Een voorbeeld is de LG Dualcool met luchtreiniger. Met behulp van een aantal voorkeurstanden wordt de lucht nooit meer direct op de mensen gericht, maar wordt de gehele ruimte comfortabel van frisse lucht voorzien. LG airconditioners kunnen uiterst snel koelen en verwarmen. Hierdoor beschikt uw ruimte zeer snel over de gewenste temperatuur ongeacht hoe koud of warm het buiten is. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG Smart Thinq app. U bespaart energie als u bijvoorbeeld op een warme dag de unit een halfuur voordat u thuis bent, inschakelt. Het Dual Protection Filter verzamelt stof en beschermt tegen bacteriën die in de lucht aanwezig kunnen zijn. Daardoor heeft u altijd schone en frisse lucht in huis

Lucht / Water Warmtepompen

Airconditioning single split

Airconditioning multi split

LG DUALCOOL Luchtreiniger

 

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact