K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Nieuw in ons assortiment!

Airconditioning

Een airco houdt de temperatuur precies zoals u het wilt. In de zomer lekker koel en in de winter warm. Naast dat de airco zowel kan koelen als verwarmen, kan hij ook de luchtvochtigheid in de ruimte op peil houden. We hebben een nieuwe airconditioning in ons assortiment. De LG DUALCOOL met luchtreiniger!

Verschillende modellen

K2 Warmtepompen biedt verschillende aircoconditioneringssystemen. Onze voorkeur gaat uit naar de volgende merken:

LG DUALCOOL met luchtreiniger

Nieuw in ons assortiment, de LG DUALCOOL! Deze LG DUALCOOL met luchtreiniger bevat een luchtreiniger en een 2-in-1 zuiveringssysteem (luchtkoeling en luchtfiltratie) dat kleine stofdeeltjes, ziektekiemen en luchtvervuiling zoals PM1.0 kan filteren. De PM 1.0-sensor biedt realtime detectie van ultrafijn stof. Hierdoor heeft u altijd frisse en gezuiverde lucht in huis! Deze wandunit is goed te plaatsen in de woonruimtes in uw huis. Ook kunt u hem in de slaapkamer plaatsen. Door een aantal voorkeursstanden kunt u instellen dat de lucht niet direct op de mensen gericht wordt, maar wordt de gehele ruimte comfortabel van frisse lucht voorzien. Deze nieuwe luchtreinigers kunnen uiterst snel koelen en verwarmen. Hierdoor kunt u in de zomermaanden snel uw kamer koel maken en in de winter warmer. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG Thinq app of met Google Voice.

LG DUALCOOL met luchtreiniger

Meer informatie over de LG DUALCOOL met luchtreiniger? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over airconditioning? Laat u voor de montage van de LG DUALCOOL met luchtreiniger of een ander airconditioneringsysteem volledig adviseren door K2 Warmtepompen B.V. en vul hier het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact u op voor advies op maat. Wilt u liever direct contact? Dan zijn we bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 085 – 077 0050, wij staan u graag persoonlijk te woord.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact