K2 warmtepompen B.V. uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Defensiedok 16 3433 KL NIEUWEGEIN

Lucht-lucht warmtepompen

Zoekt u een professionele installateur voor lucht-lucht warmtepompen voor uw woning of bedrijfspand? K2 Warmtepompen B.V. is dé specialist van Nederland. Door te kiezen voor een lucht-lucht warmtepomp kiest u voor een duurzame manier van lucht verkoelen of juist verwarmen. De populariteit van warmtepompen is de afgelopen jaren flink gestegen door de energiezuinige manier van warmte genereren. Daarnaast is een warmtepomp een passend alternatief voor CV installaties of andere verwarmingsmethoden. K2 Warmtepompen B.V. is de zusteronderneming van Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat!

Wat is een lucht-lucht warmtepomp?

Een lucht-lucht warmtepomp is een systeem dat lucht van buiten naar binnen haalt, wat u vervolgens zowel kunt verwarmen als koelen. De warmtepomp bestaat uit een buiten- en binnenunit, waarbij de unit dat buiten staat de lucht naar binnen haalt, om vervolgens door de binnenunit verwarmd of gekoeld te worden. U kunt een lucht-lucht warmtepomp zien als een vervanger van de elektrische verwarming.

Verschil lucht-lucht en lucht-water warmtepompen

Beide vormen van warmtepompen hebben een energiezuinig en duurzaam karakter. Toch is er een belangrijk verschil tussen lucht-lucht en lucht-water warmtepompen. Bij een lucht-lucht warmtepomp wordt er warme of koele lucht via bijvoorbeeld een plafond- of een wandunit de ruimte ingeblazen, terwijl een lucht-water warmtepomp juist warmte of koeling aan centrale verwarmingssystemen, zoals radiatoren of vloerverwarmingen, afgeeft door middel van water.

Warmtepomp installatie laten plaatsen

K2 Warmtepompen B.V. beschikt over vakkundige en ervaren installateurs die gespecialiseerd zijn in warmtepompinstallaties. Naast het installeren staan wij ook voor u klaar met advies over de verschillende soorten warmtepompen. U kunt bij K2 Warmtepompen B.V. rekenen op 24 uur per dag service bij storingen door het aanbieden van een onderhoudscontract. Hierdoor leveren wij ook het onderhoud aan uw warmtepomp wanneer dit nodig is.

Meer informatie over een lucht-lucht warmtepomp?

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een lucht-lucht warmtepomp? Of wilt u meer inzicht krijgen in de kosten? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier, en wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een antwoord.

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact